Суббота, 05.07.2025, 17:46Приветствую Вас Гость | RSS
Hostile.azeriblog.com!!!
Главная | SEVGİ GÜNÜ MESAJLARI!!! SƏNƏ HANSI YAXINDI? - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
SEVGİ GÜNÜ MESAJLARI!!! SƏNƏ HANSI YAXINDI?
HOSTILEДата: Пятница, 22.02.2008, 14:01 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Sevgililer gunu mesajları
• Sana doghru bir kelebek u4urdum, daghları denizleri ashtı seni buldu, yanaghınaufacık bir öpucuk kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun!

• Doghan her gunun sabahında i4imde gözlerini görebilmek ashkı olmasa, inan hi4bir sheye deghmezdi yashamak. Sevgililer gunun kutlu olsun!

• Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. SHimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum.

• Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktıghında beni görebilmen i4in, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim uzuldughunde gözyashlarını yaghmur olup silebilmek i4in, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdighim kadar sevebilmen i4in. Sevgililer gunun kutlu olsun biricighim.

• Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki agha4lar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular ve guneshin ıshıklarından daha 4ok seviyorum.

• Sen 4öllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ıshıghım sensin, guneshim sensin... Bil ki 4ok özlendin... Sevgililer gunun kutlu olsun!

• Sevgililer öpushurken neden gözlerini kapatır bilir misin? 4unku gözleriyle deghil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim 4unku seni 4ok seviyorum. Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

• Maviler giyer bulut olurum, yeshiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gun beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer gunun kutlu olsun.

• Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yaghmurlar yaghdırdım gözyashlarımla ku4uk melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer gunun kutlu olsun!

• Bir kush olup gitsem, ashsam shu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana.

• Hani en guzel ashklar imkansız gelir ya insana, imkansız oldughun i4in ashıghımsana!.. Sevgililer Gunnu kutlu olsun birtanem, seni 4ok seviyorum.

• Gece bir bashka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönuk olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan egher. Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureghinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpucughu, uzat yanaghını . Muuckk!!!

• Kimsin sen? Yashamak isteyip de yashayamadıghım umutlarım, farkında olmadan yıllardır bekledighim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdighimi söyleyebildighim.

• Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlıghımı, 4aresizlighimi. Yavash yavash eriyen yureghimi guller anlatsın ben anlatamadım.

• Seni sevdighim kadar yashasaydım ölumsuzlughun adını ashk koyardım... Sevgililer gunun kutlu olsun biricik ashkım!

• Yureghimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yashatan tek duygu senmishsin bebeghim... Sevgililer gununu kutluyorum. Daha nice yıllara.

• Guneshin doghdughu da bir ger4ek battıghı da... Kalbimin attıghı da bir ger4ek, gunun bittighi de... Ne 4ıkar tum ger4ekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, ishte o en buyuk ger4ek...

• Sen benim hayatımda oldughun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gununde beraber olmayı diliyorum.

• Yureghim hafif ıslaktır benim kuytu köshelerde aghlamaktan ve rengi hafif u4uktur kurusun diye ka4 kez guneshe asmaktan. Sevgililer gunun kutlu olsun ashkım.

• Sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureghinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpucughu, yanaghını uzat. Yureghin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettighinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2006
Бесплатный хостинг uCoz